Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Παιγνίδια τακτικής


Χαρακτηριστικά τριάκοντα αργυρίων, ο οβολός που χθες εδέησε να καταθέσει στους εν υπνώσει λογαριασμούς των συντακτών της Αυριανής ο υπέργηρος εκδότης της, που λίγες ώρες πριν διατυμπάνιζε πως δεν χρωστάει τόσα όσα εκείνοι λένε…

Επιμένει στην γνωστή τακτική του και στην αρχή ότι οι νόμοι της φύσης μπορούν να γίνονται στάχτη μπρος στις συνήθειες της φυλής του. Παρά όσα λέει οι συντάκτες των εφημερίδων Αυριανή και Φίλαθλος, παρουσία του μέλους του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ κ.Κυρίτση, παραμένουν έξω από τα γραφεία του Ταύρου, διασφαλίζοντας την 24ωρη απεργία και την αξιοπρέπειά τους.

Οι ενδείξεις μέχρι στιγμής θέλουν τον εκδότη να μην προκινδυνεύει, όπως στο πρόσφατο παρελθόν, την έκδοση παράνομου φύλλου, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί τις αμέσως επόμενες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.