Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ψηφίζουν για εκπρόσωπο οι απλήρωτοι Δημοσιογράφοι της "Αυριανής"

Την Πέμπτη, 12 μ – 16 μμ, ψηφίζουν στην ΕΣΗΕΑ για εκπρόσωπό τους, οι απλήρωτοι δημοσιογράφοι της «Αυριανής».
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει ότι την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 από τις 12μ. έως τις 4μ.μ. στο Μέγαρο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3 ος όροφος) θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη εκπροσώπων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ των εφημερίδων «DERBY NEWS», «ΑΥΡΙΑΝΗ», «ΓΑΥΡΟΣ», «ΕΘΝΟΣ», «ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» και «ΚΕΦΑΛΑΙΟ».

Για την «Αυριανή» κατέρχεται ως μοναδική υποψήφια η Έρη Δρίβα.

Σήμερα το μεσημέρι εξάλλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας των δημοσιογράφων της εφημερίδας, με το Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε το νομικό πλαίσιο των επόμενων κινήσεων, για την διεκδίκηση των δεδουλευμένων.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ψηφοφορίας και της εκλογής της νέας αντιπροσώπου στο Μεικτό Συμβούλιο, θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση στην εφημερίδα, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι τελικές αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.