Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΙΛΑΘΛΟΣ"

Η εργοδοσία της εφημερίδας «ΦΙΛΑΘΛΟΣ», παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου και καταπατώντας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση την Εργατική Νομοθεσία, αρνείται συστηματικά και με περισσή θρασύτητα να καταβάλει στους δημοσιογράφους και τους λοιπούς εργαζόμενους τους μισθούς 10 μηνών. Ο εργοδότης κ. Γ. Κουρής αρνείται επίμονα να καταβάλει τα δεδουλευμένα των συντακτών κρατώντας τους σε καθεστώς ομηρίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την απαράδεκτη και αντεργατική τακτική της ιδιοκτησίας της εφημερίδας και καλεί τους εργαζόμενους δημοσιογράφους στην εφημερίδα σε συνέλευση την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011, στις 11 π.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), προκειμένου να συντονίσουμε τις ενέργειες και τις κινητοποιήσεις για τη διασφάλιση της εργασίας των συναδέλφων και την εξόφληση των δεδουλευμένων τους.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.