Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ψήφισμα της Συνέλευσης των Δημοσιογράφων στην εφημερίδα «Αυριανή»

Οι Δημοσιογράφοι στην εφημερίδα Αυριανή παραμένουν,  από δέκα ως και είκοσι  μήνες, απλήρωτοι. Παρά τις διαρκείς οχλήσεις μας  προς την εργοδοσία, η τελευταία αρνείται να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στα προβλήματα. Ζητούμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας, καθώς και την τήρηση των συλλογικών συμβάσεων, τις οποίες η εργοδοσία καταστρατηγεί συστηματικά εδώ και χρόνια...

Παράλληλα εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους στις εφημερίδες Ελευθεροτυπία, Εξπρές , Κέρδος, Ναυτεμπορική, Αδέσμευτο Τύπο, στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER , καθώς και στην εφημερίδα Φίλαθλος.  Ακόμη εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας  στις υπό εξέλιξη κινητοποιήσεις σε ΕΡΤ, ΑΠΕ, ΕΡΑ και τα Δημοτικά Μέσα Ενημέρωσης καθώς και στους συναδέλφους μας στο ραδιόφωνο ΣΚΑΙ 100,3 και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ TV.

 Δηλώνουμε επίσης ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύει ο χώρος του Τύπου και των ΜΜΕ, η ανάγκη διαφύλαξης της ενότητας όλων των εργαζομένων στον κλάδο είναι όσο ποτέ απαραίτητη.

ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ

Η Συνέλευση των Δημοσιογράφων στην "Αυριανή"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.