Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

"ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ"

Αναδημοσίευση από http://plagiotitlos.blogspot.com
 
Με τα "Δεκεμβριανά" του Alter να ήταν γνωστά και να είχαν γραφτεί απ' τον Ιούλιο (όχι εδώ φυσικά) οι "προσθήκες" από πέρυσι είναι λίγες και έχουν να κάνουν με τις τελευταίες κινήσεις του Γιώργου Κουρή. Ο Κώστας Γιαννίκος μου είναι άγνωστο αν τελικά έστειλε την επιστολή "παραίτησης" στο ΧΑ και απλά αυτές τις ημέρες "κάνει την πάπια", όπως ακριβώς το Καλοκαίρι αλλά και ένα χρόνο νωρίτερα.
Τότε το Alter στην δεύτερη περίπτωση δεν ήταν σε επίσχεση εργασίας και το όλο θέμα έχει περάσει για άλλη μια φορά στο Κουρή, που οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι δύσκολα θα "δει φως" από τις τράπεζες όσον αφορά την μετοχοποίηση των χρεών του σταθμού.
Το θέμα μάλιστα δεν έχει να κάνει με ...
συγκεκριμένο τραπεζικό ίδρυμα που είχε "κλωτσήσει" δεύτερο στην σειρά (αλλά είναι πολύ μεγαλύτερο από το πρώτο που είχε εξ αρχής αρνητική στάση απέναντι στα φέσια Γιαννίκου), αλλά με ένα που υποτίθεται θα βοηθούσε το Alter μέσα στο 2011 μιας και είχε βάλει και... βγάλει στο παρελθόν αρκετά χρήματα.
Ο Γιώργος Κουρής σε μια κακή επανάληψη του περσινού σκηνικού και φυσικά σαν να μην συνέβηκε τίποτα όλους αυτούς τους μήνες προσπαθεί να βρει το δώρο των Χριστουγέννων, παρά το ότι οι νομικές συνέπειες της μη καταβολής του δεν βαραίνουν τον ίδιο στο ακέραιο και να εξασφαλίσει λίγα χρήματα (τύπου "Αυριανή") προκειμένου το Alter να εκπέμψει ζωντανό πρόγραμμα. Με απλά λόγια δώρο και μερικά "Κουρόψιλα", αλλιώς... στον Κώστα που έχει "παραιτηθεί" κιόλας.
Τουλάχιστον μπάρμπα Κώστα θα σου μείνει το 1% από τις μετοχές του σταθμού όπως στην πρώτη πρόταση μετοχοποίησης των χρεών; Ανούσιο είναι έτσι κι αλλιώς, κάτι σαν τα χιλιάρικα που έπεσαν για τα "με με" της παρουσιάστριας: έχει γίνει ποτέ έλεγχος πως ο Κώστας Γιαννίκος αγόρασε όλα αυτά τα μαγαζιά του την ίδια περίοδο που το Alter έπαιρνε τόσο μεγάλα δάνεια; Γιατί τα θέατρα μπορεί να αποκτήθηκαν από δάνειο συγκεκριμένης τράπεζας και να έχουν επιστραφεί τα χρήματα στο ακέραιο (θα πήγαιναν καλά οι δουλείες) αλλά στα υπόλοιπα έπεφτε μετρητό. Και όταν έχει κάποιος μετρητό τι να κάνει τα δάνεια; Ήταν για το Alter θα πει κάποιος, μόνο που το ο σταθμός έχει ΤΟ χρέος, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια. Το πιθανότερο είναι πως θα του είχε βγάλει πολύ μεγάλο μισθό ο Κουρής, γιατί είναι και γνωστός χουβαρντάς! Σιγά μην του δώσει και δώρο Χριστουγέννων μέχρι την ήμερα που δήλωσε "παραίτηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.