Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Τρίτη 48ωρη απεργία στην "Αυριανή"

ΝΕΑ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΑΥΡΙΑΝΗ"
30 Απριλίου 2012

     ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
  Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ, αποφάσισαν την κήρυξη νέας 48ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΑΥΡΙΑΝΗ» από τις 06.00 π.μ. της Τρίτης, 1 Μαΐου 2012 έως τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης, 3 Μαΐου 2012.
Οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν την αντεργατική, αντισυνδικαλιστική και κατάφωρα καταχρηστική συμπεριφορά, που επιδεικνύει επί μακρόν η εργοδοσία της εφημερίδας «ΑΥΡΙΑΝΗ», μην τηρώντας τις ΣΣΕ και αφήνοντας απλήρωτους επί ένα και πλέον έτος τους συναδέλφους.
Οι Ενώσεις ζητούν:
  • Την εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
  • Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και καθυστερούμενων οφειλών ενός και πλέον έτους των εργαζομένων δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών τύπου στην «ΑΥΡΙΑΝΗ».
  • Την άμεση εξόφληση του δώρου των Χριστουγέννων και των δώρων Πάσχα σε όσους συναδέλφους δεν το έχουν λάβει.
  • Τη διασφάλιση στο μέλλον της ομαλής καταβολής των μισθών, των δώρων και των επιδομάτων.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.