Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Βαρέθηκαν πάλι τις υποσχέσεις Κουρή

Αναδημοσίευση από themediaproject.gr

Για τρίτη φορά οι απλήρωτοι, από το 2010(!) εργαζόμενοι της "Αυριανής" δηλώνουν πως ο αγώνας τους αρχίζει. Για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους.
Όπως γράφουν στο blog τους "Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Αυριανή», που εξακολουθούμε και παραμένουμε απλήρωτοι από την εργοδοσία, είχαμε τονίσει ότι η αδιαλλαξία φέρνει επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες. Τις έφερε. Και μάλιστα συνεχόμενες. Και αφού κατά την προσφιλή του τακτική, υποσχέθηκε ότι θα μπει το νερό στο αυλάκι, οι εργαζόμενοι ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις. Όμως το νερό δεν μπήκε στο αυλάκι, όπως αναμέναμε. Στόχος τους ήταν να εκδοθεί η εφημερίδα τόσο στις εκλογές όσο και στις επαναληπτικές. Να παίξει τα παιχνιδάκια του"
Το θέμα είναι ότι οι εργαζόμενοι αποδέχθηκαν τις "υποσχέσεις" Κουρή, τον άφησαν να βγάλει το φύλλο στις εκλογές και τώρα η διοίκηση αναζητά τρόπους να εκδίδει πειρατικά την εφημερίδα με άλλους συντάκτες... Για να αποδειχθεί μια ακόμη φορά πως οι εφημερίδες δεν κλείνουν, οι εργαζόμενοι απολύονται ή δουλεύουν τζάμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.