Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Περίεργη κινητικότητα Κουρή-Επαφές και για την Αυριανή

Αναδημοσίευση απο http://maxomenidimosiografia.blogspot.gr/2012/11/blog-post_2899.html
Ξαφνικά, από το πουθενά και την απόλυτη σιωπή στα τεράστια εργασιακά προβλήματα που έχει δημιουργήσει, ο Κουρής εμφανίζει μία περίεργη κινητικότητα. Ήδη σας ενημερώσαμε για το Άλτερ. Έχουμε νέα και για την Αυριανή. Την Παρασκευή το μεσημέρι, ο Γιώργος Κουρής, επικοινώνησε τηλεφωνικά με δημοσιογράφο της εφημερίδας και ζήτησε συνάντηση, προκειμένου να συζητηθεί πρόταση που ήδη είχε υποβάλλει προφορικά. Σύμφωνα με τη φοβερή του πρόταση θέλει να ...
ξανανοίξει η εφημερίδα αλλά με 15 μόνο εργαζόμενους!!! Γιατί, σύμφωνα με την κασέτα νούμερο 3 που παίζει σε τέτοιες περιπτώσεις, οι εργαζόμενοι του έχουν πιεί το αίμα, είναι τεμπέληδες, τον εκμεταλλεύονται, δεν έχει λεφτά, έχει πτωχεύσει και άλλα παρόμοια σπαραχτικά που θα τα ζήλευε και η Μάρθα Βούρτση…

Όπως πληροφορούμαστε, του απάντησαν ότι, σύμφωνα με τις αποφάσεις της τελευταίας συνέλευσης των εργαζόμενων θα πρέπει:

---Να προταθούν από την εργοδοσία συγκεκριμένα κίνητρα για εθελουσία έξοδο,

---Να ληφθεί ουσιαστική μέριμνα για τους εργαζόμενους που ουσιαστικά θα απολυθούν,

---Να καταβληθούν δύο μισθοί σε όλους όσοι έχουν προχωρήσει σε επίσχεση.

Ανταπάντηση Κουρή, με κασέτα νούμερο 4: Μόνο ένας μισθός (χρωστάει πολλούς μήνες) για τους 15 και ασφάλιση για όσο διάστημα εκδίδεται η «Αυριανή», γιατί δεν υπάρχουν χρήματα μπλαμπλαμπλα.

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.