Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η «ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΡΣΗ ΕΠΙΣΧΕΣEΩΝ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ALTER

Αναδημοσίευση από http://crisitime.blogspot.gr/2012/11/alter_13.html

Η πρόταση της Α΄Αντιπροέδρου της ΕΣΗΕΑ Νανάς Νταουντάκη, στη συνέλευση των δημοσιογράφων του ALTER, για άρση των επισχέσεων από όλους τους εργαζόμενους σε περίπτωση που ανοίξει το κανάλι με τους 250 της «λίστας Κουρή», αντιμετωπίστηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι μία στρατηγική κίνηση που μπορεί να μπλοκάρει τις εξελίξεις.

Ως γνωστόν, όσοι βρίσκονται σε επίσχεση εξακολουθούν να είναι εργαζόμενοι του σταθμού και αν την άρουν, τότε ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να τους δεχτεί... πίσω.

Αν τους απαγορεύσει την είσοδο, νομιμοποιούνται να καλέσουν την αστυνομία και τον εισαγγελέα, έχοντας ένα ακόμη ατού στα χέρια τους κατά του εργοδότη.
Τι θα μπορεί να κάνει άραγε ο Κουρής, όταν αντί για τους 250 εκλεκτούς του, βρει μέσα στο κανάλι 700;
Ή θα πρέπει να μοιράσει τα 3 εκατομμύρια σε όλους -οπότε πάνε τα λεφτουδάκια των 250- ή θα πρέπει να σταματήσει τη λειτουργία του καναλιού, αφού στους χώρους του θα γίνεται πανικός.
Επίσης, θα τρέχουν οι ασφαλιστικές εισφορές και οι πρόσθετες αμοιβές πια για όλους.
Οπως είπε η Ν. Νταουντάκη, ανάλογες προτάσεις είχαν γίνει και στην «ΕΞΠΡΕΣ» αλλά και πρόσφατα στην «ESPRESSO».
Είναι πλέον στο χέρι των εργαζομένων του ALTER να ακολουθήσουν και αυτήν την τακτική, όταν μάλιστα η νομική σύμβουλος της ΕΣΗΕΑ Χρύσα Σαλαβράκου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το κανάλι να βγει -με τις γνωστές «πειρατικές» μεθόδους του Κουρή- στον αέρα την 1η Δεκεμβρίου με τους 250 του Ταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.