Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Γιατί επιτρέπουν σε εκδότες να πίνουν σαμπάνια σε βάρος των κορόϊδων;

Αναδημοσίευση από http://stakaterga.blogspot.gr/2013/11/blog-post_9783.html
Αφορμή για το κείμενο αυτό, αποτέλεσε μια επιστολή συναδέλφου, πρώην εργαζόμενης στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, η οποία αναρωτιέται μεταξύ άλλων τι γίνετε με όλους αυτούς του εκδότες που χρωστάνε χιλιάδες ευρώ στους εργαζόμενους τους και συνεχίζουν να βρίσκονται στην επικαιρότητα χωρίς να τους αγγίζει τίποτα.
Την γλυτώνουν σαν να μην χρωστάνε στους εργαζόμενους τους που οι περισσότεροι βρίσκονται όμηροί τους , παρά το γεγονός ότι υπάρχουν και δικαστικές αποφάσεις που έχουν βγεί εις βάρος τους. Και σαν να μην έφτανε αυτό στήνουν νέες εταιρίες, ομίλους και συνεχίζουν κανονικότατα την δουλειά τους.
Και το κυριότερο; Παρά το γεγονός ότι δεν πλήρωναν τους εργαζόμενους αυτοί ζουν όπως πριν κρίσης…Ανοίγουν εφημερίδες, περιοδικά, κανάλια και πίνουν στην...
υγεία…των κορόιδων.
Αλήθεια η ΕΣΗΕΑ που τα γνωρίζει όλα αυτά ποιες είναι οι κινήσεις της; Ίσως γι αυτό οι περισσότεροι καταφεύγουν σε ιδιώτη δικηγόρο μήπως και πάρουν κάποια από τα χρωστούμενα. Ο Υπουργός Εργασίας καθώς και το ΣΕΠΕ τι κάνουν; Αφού τα γνωρίζουν όλα αυτά τι κάνουν; Αν εγώ χρώσταγα έστω και ένα ευρώ σε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία ή και σε κάποιον εργαζόμενο- αν είχα επιχείρηση- το σίγουρο είναι ότι θα μου έβαζαν πρόστιμο και πολλά άλλα.
Ας τελειώσει πλέον το παραμύθι του  «ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ». Αν δεν είχες σίγουρα δεν θα άνοιγες νέες εταιρίες, σίγουρα δεν θα πήγαινες ταξίδια, σίγουρα δεν θα ζούσες όπως ζούσες πριν.
Ας βάλει ένα τέλος κάποιος αρμόδιος. …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.